Bröllop Odinsborg, Uppsala

15 april, 2018

Bröllop Odinsborg Uppsala

bröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllop-odinsborg-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllopsfotograf-uppsalabröllop-odinsborg-uppsala

Bröllop Odinsborg Uppsala

Malin och Jakob gjorde i ordning sig i centrala Uppsala innan vi tog deras bröllopsporträtt utanför Odinsborg, vid Uppsala högar. Vigseln ägde rum i Uppsala Gamla kyrka. Bröllopsmiddag i Odinsborg. Bröllopsfotografering Uppsala Högar.

Läs mer om Odinsborg här.

Om mig
Yrkesverksam porträtt- och bröllopsfotograf i Stockholm med studio i Täby, fotograferat bröllop sedan 2008. Innehar Gesällbrev och Mästarbrev i fotografyrket, certifierad av Federation of European Photographers, nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf, innehar ett flertal hederspris och bronspoäng från SM i porträttfotografering och har blivit publicerad på flertalet internationella bloggar. 2018 släpptes boken ‘Analog fotografering för nybörjare’.

Detta ingår
Oavsett om ni har ett litet intimt bröllop att se fram emot eller kommer slå klackarna i taket med 200 gäster så vet jag vad all planering, förberedelser och väl-på-dagen-känslor innebär. Jag erbjuder heldagsfotografering och är med på de delar ni önskar.

∙ Förberedelser, planering, fri support innan, under och efter bröllopet
∙ Konsultationsmöte där vi går igenom era önskemål
∙ Fotografering av hela dagen från förberedelser till dansen
∙ Analog film, framkallning, inscanning och bearbetning
∙ Samtliga bra bilder redigerade, levererade i hög- och lågupplöst format
∙ Bildspel online med utvalda favoritbilder att visa för nära och kära
∙ Resa inom Stockholm

Kontakta mig för prislista och mer information.