New York, USA

12 april, 2020

New York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn Bridge

New York parfotografering Brooklyn Bridge

Är du intresserad av att boka en parfotografering i New York för förlovningsbilder? Jag skulle gärna höra dina idéer och vad du drömmer om. Skicka en bokningsförfrågan så återkommer jag med all information du behöver. Är du nyfiken på att se en annan parfotografering från en förlovning? Klicka här för att se Asher och Davids parfotografering från The Metropolitan Museum of Art i New York eller klicka här för att se fler parfotograferingar.

Fakta om fotograferingen

Jag har fotograferat nästan hela sessionen på analog film, Fuji 400H på ISO200, framkallad av Carmencita Film lab. Läs mer om analog fotografering här.

Terese Brandwold – Brandwold Photography

Jag arbetar som porträtt- och bröllopsfotograf med extra kärlek för analog fotografering. Jag erbjuder bröllopsfotografering, parfotografering, boudoir och barn- och familjefotografering. Mina fantastiska par har gjort att jag har fått fotografera bröllop och engagement sessions över hela världen. Jag strävar efter att vara konsekvent i min stil, både gällande fotograferingen och bildbehandlingen, för att du ska veta vad du kan förvänta dig för typ av fotografier.