Lifestyle fotografering Stockholm

5 maj, 2024

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here


Lifestyle fotografering Stockholm är helt enkelt fotografering i ert hem, platsen där vi spenderar den mesta tiden tillsammans. Ert barns första hem är något speciellt. Det är en tid då varje nytt steg firas, varje leende fångas på bild, och kärleken fyller hemmet med värme. Att föreviga dessa ögonblick är otroligt värdefullt och vad skulle vara mer personligt än att göra det hemma? Jag erbjuder porträtt- och lifestyle fotografering i Stockholm för familjer och rekommenderar varmt alla föräldrar att själva vara med på bilder med sina barn, det kommer vara ovärderligt i framtiden.

Varför välja lifestyle fotografering?

Att välja lifestyle fotografering i Stockholm innebär en rad fördelar. För det första skapar det en trygg och avslappnad atmosfär för ditt barn, vilket resulterar i bilder som är mer naturliga och autentiska. Ditt barn får vara sig själv, vilket ger mig som fotograf möjligheten att fånga äkta glädje och nyfikenhet (kanske vill barnet visa upp sina leksaker i sitt rum eller busa med sin favoritnalle?).

Bilderna blir också mer personliga, där ert liv i hemmet speglas som det är. Genom att välja att fotograferas hemma, får ni inte bara bilder som fångar ditt barns utveckling, utan också de speciella ögonblick ni delar i ert eget hem.

Tips för en lyckad fotografering

Skapa en fotovänlig miljö: Vi kommer fotografera i ert hem, precis som det är. Med det sagt, så kan det ge ett mindre rörigt intryck om inte precis alla leksaker är framplockade precis samtidigt. Ett fåtal kuddar i soffan ger ett mer harmoniskt intryck än 10 stycken med olika färger och mönster.

Planera för aktiviteter: Förbered några aktiviteter eller leksaker som ditt barn älskar att göra hemma. Det kan vara allt från att läsa favoritboken till att leka med favoritleksaken. Detta hjälper till att hålla barnet engagerat och ger mig möjlighet att fånga autentiska ögonblick.

Naturligt ljus: Dra nytta av det naturliga ljuset i ert hem för att skapa mjuka och vackra bilder. Jag har gärna ett fönster i ryggen för ett vackert ljusinsläpp och tillsammans väljer vi en tidpunkt på dagen då ljuset är fint och energin hos ert barn är på topp.

Var tålmodig: Fotografering med små barn kan vara oförutsägbar, så var beredd på att vara tålmodig och flexibel under sessionen. De bästa bilderna fångar ofta spontana ögonblick.

Fler tips får ni i min broschyr vid bokning.

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG