GALLERIES

    Mästarbrev i Fotografyrket

    Det känns fint att kunna säga att jag nu innehar Mästarbrev i Fotografyrket! Sverige har, i sitt digitala register från 1992, 100 personer som innehar Gesällbrev och endast 41 personer som innehar Mästarbrev i Fotografyrket. Sedan december 2019 är jag en av dom! I höst inväntar diplomutdelning under stor pompa och ståt i Blå Hallen i Stockholm.

    Mästarbrev i Fotografyrket

    Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd till de hantverkare som uppfyller de krav som anges i ”Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare”. För att ta Mästarbrev krävs att man har ett Gesällbrev samt varit yrkesverksam i minst 6 år. Dessutom krävs att man går Mästarutbildningen som är en bred företagarutbildning på deltid. Det är Svenska Fotografers Förbund (SFF) och Svenska Porträttfotografers Förbund via Fotografernas Yrkesnämnd (FYN) som är ansvarig yrkesorganisation. Du kan läsa mer om Mästarbrev i Fotografyrket här.

     

    Gesällbrev i Fotografyrket

    Gesällbrev i Fotografyrket – Gesällbrevet är Hantverkarnas egen kvalitetsgaranti. Som kund eller anställande företag kan du vara säker på att en hantverkare med Gesällbrev är väl insatt i yrket vilket de visat bland annat genom sitt Gesällprov. För att hålla hög kvalité och aktualitet på Gesällbreven görs bestämmelserna i nära samråd med varje yrkes branschorganisation. Gesällbrev finns i ett flertal europeiska länder och i Sverige utfärdas drygt 1000 Gesällbrev per år. Idag kan man ta sitt Gesällbrev i omkring 70 olika yrken.

    Så går det att läsa hos Sveriges Hantverkarråd. Du kan läsa mer om när jag tog mitt Gesällbrev här.

     

    Mästarbrev i FotografyrketTerese Brandwold – Brandwold Photography

    Jag arbetar som porträtt- och bröllopsfotograf med extra kärlek för analog fotografering. Jag erbjuder bröllopsfotografering, parfotografering, boudoir och barn- och familjefotografering. Mina fantastiska par har gjort att jag har fått fotografera bröllop och engagement sessions över hela världen. Jag strävar efter att vara konsekvent i min stil, både gällande fotograferingen och bildbehandlingen, för att du ska veta vad du kan förvänta dig för typ av fotografier.

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140