GALLERIES

    New York parfotografering Brooklyn Bridge

    New York parfotografering Brooklyn Bridge

    New York parfotografering på Brooklyn Bridge och i DUMBO-området med New York skyskrapor som bakgrund. Det blir inte mer New York än så! Misiu och Rebecka bor i Stockholm och det var så fantastiskt att få fotografera deras parbilder i New York.

    För att få bästa möjliga ljus (och inte en alltför mycket folk i bakgrunden) så fotograferade vi deras bilder vid Brooklyn Bridge vid soluppgången. Det var lite svårt att inte få för mycket människor i bakgrunden, men om man är snabb är det hanterbart (och resten tar Photoshop hand om;) Om du vill ha en typisk och ikonisk plats för dina parbilder från New York, då är Brooklyn Bridge den perfekta platsen för dig. Om du korsar bron har du riktigt coola platser att fotografera på i DUMBO-området. En promenad vid vattnet ger dig en chans att ha New York skyline och bron som bakgrund (vi åkte till pir 1).

    Tack Misiu och Rebecka för roliga timmar tillsammans. Att få fotografera på Brooklyn Bridge var en dröm som gick i uppfyllese!
    New York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn BridgeNew York parfotografering Brooklyn Bridge

    New York parfotografering Brooklyn Bridge

    Är du intresserad av att boka en parfotografering i New York för förlovningsbilder? Jag skulle gärna höra dina idéer och vad du drömmer om. Skicka en bokningsförfrågan så återkommer jag med all information du behöver. Är du nyfiken på att se en annan parfotografering från en förlovning? Klicka här för att se Asher och Davids parfotografering från The Metropolitan Museum of Art i New York eller klicka här för att se fler parfotograferingar.

    Fakta om fotograferingen

    Jag har fotograferat nästan hela sessionen på analog film, Fuji 400H på ISO200, framkallad av Carmencita Film lab. Läs mer om analog fotografering här.

    Terese Brandwold – Brandwold Photography

    Jag arbetar som porträtt- och bröllopsfotograf med extra kärlek för analog fotografering. Jag erbjuder bröllopsfotografering, parfotografering, boudoir och barn- och familjefotografering. Mina fantastiska par har gjort att jag har fått fotografera bröllop och engagement sessions över hela världen. Jag strävar efter att vara konsekvent i min stil, både gällande fotograferingen och bildbehandlingen, för att du ska veta vad du kan förvänta dig för typ av fotografier.

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140