Parfotografering innan bröllopet

25 november, 2020

Parfotografering innan bröllopet

Parfotografering innan bröllopet eller bara för att få fina porträtt av er tillsammans. Många av de par jag fotograferar planerar inte ens att gifta sig (eller inte i den närmaste framtiden åtminstone). De gör det bara för att få vackra bilder tillsammans. Om du gifter dig är parfotografering innan bröllopet ett bra sätt att lära känna din bröllopsfotograf och bli bekväma framför kameran. På det sättet kommer du veta att du inte behöver vara nervös på bröllopsdagen. Använd fotona för era save the date kort, på er bröllopshemsida eller bara för att komma ihåg den här speciella tiden i era liv.

 

Parfotografering innan bröllopet

Välj en plats för er parfotografering innan bröllopet

Om ni planerar att ha er fotografering i en storstad, som exempelvis ParisNew YorkPositanoStockholmMarrakech eller Florence, så rekommenderar jag att vi blandar fina gränder och parker med klassiska, ikoniska platser som är typisk för staden. Om ni planerar att ha engagement session där ni bor, rekommenderar jag att ni väljer en plats som betyder mycket för er. Kanske en park där ni gillar att ha picknick, utanför den glassplatsen där ni hade er första dejt eller promenera ner på gatan vi er första lägenhet som ni flyttade ihop i tillsammans. Eller om ni vill, kommer jag gärna med förslag på plats för er som “bara vill ha en snygg plats med bra ljus”, det är också väldigt vanligt. Era foton – era val.

 

Parfotografering innan bröllopet

Tips inför er parfotografering innan bröllopet

  • Gör en dag av det! Planera så att ni har tillräckligt med tid för att bestämma outfit, styla håret och inte behöva oroa er för trafik och så vidare. Se till att ni inte kommer till fotograferingen stressade, det är inte den bästa starten för att ha en mysig stund tillsammans:)
  • Planera att fotografera under soluppgången eller solnedgången om ni vill ha ett mjukt, vackert ljus. Att vara morgonpigg ger er fotografier bilder utan alltför många människor i bakgrunden.
  • Kolla in mina tips gällande outfit här.
  • Vill ni fotograferas inomhus? Säkerställ att lokalen har högt i tak, ljusa väggar och stort ljusinsläpp. På så sätt får ni ljusa pastelliga fotografier, som ni kan se i min portfolio.
  • Överväg att använda en professionell hår- och makeupartist. Han eller hon kommer att få dig att vara ditt bästa jag. Om möjligt: ​​använd samma som du kommer att använda på din bröllopsdag, det här är ett perfekt testtillfälle!
  • Less is more. Håll det enkelt, klassikt kommer alltid att vara klassiskt när det gäller outfit, plats och rekvisita.

Erfaren bröllopsfotograf

Jag är yrkesverksam porträtt- och bröllopsfotograf, har fotograferat bröllop sedan 2008. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket, certifierad av Federation of European Photographers, nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf, innehar ett flertal hederspris och bronspoäng från SM i porträttfotografering och har blivit publicerad på flertalet internationella bloggar.

Intresserad av att veta mer om mina parfotograferingar? Klicka här för att läsa mer om vad jag erbjuder och vad som ingår

Här hittar ni min engelska hemsida.

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG