Warning: The magic method WP_Hotjar::__wakeup() must have public visibility in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/hotjar/hotjar.php on line 50 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/hotjar/hotjar.php:50) in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/planso-forms/libs/wp-session-manager/class-wp-session.php on line 124 Parfotografering innan bröllopet - Bröllop- och porträttfotograf
GALLERIES

    Parfotografering innan bröllopet

    Parfotografering innan bröllopet

    Parfotografering innan bröllopet eller bara för att få fina porträtt av er tillsammans. Många av de par jag fotograferar planerar inte ens att gifta sig (eller inte i den närmaste framtiden åtminstone). De gör det bara för att få vackra bilder tillsammans. Om du gifter dig är parfotografering innan bröllopet ett bra sätt att lära känna din bröllopsfotograf och bli bekväma framför kameran. På det sättet kommer du veta att du inte behöver vara nervös på bröllopsdagen. Använd fotona för era save the date kort, på er bröllopshemsida eller bara för att komma ihåg den här speciella tiden i era liv.

     

    Parfotografering innan bröllopet

    Välj en plats för er parfotografering innan bröllopet

    Om ni planerar att ha er fotografering i en storstad, som exempelvis ParisNew YorkPositanoStockholmMarrakech eller Florence, så rekommenderar jag att vi blandar fina gränder och parker med klassiska, ikoniska platser som är typisk för staden. Om ni planerar att ha engagement session där ni bor, rekommenderar jag att ni väljer en plats som betyder mycket för er. Kanske en park där ni gillar att ha picknick, utanför den glassplatsen där ni hade er första dejt eller promenera ner på gatan vi er första lägenhet som ni flyttade ihop i tillsammans. Eller om ni vill, kommer jag gärna med förslag på plats för er som “bara vill ha en snygg plats med bra ljus”, det är också väldigt vanligt. Era foton – era val.

     

    Parfotografering innan bröllopet

    Tips inför er parfotografering innan bröllopet

    • Gör en dag av det! Planera så att ni har tillräckligt med tid för att bestämma outfit, styla håret och inte behöva oroa er för trafik och så vidare. Se till att ni inte kommer till fotograferingen stressade, det är inte den bästa starten för att ha en mysig stund tillsammans:)
    • Planera att fotografera under soluppgången eller solnedgången om ni vill ha ett mjukt, vackert ljus. Att vara morgonpigg ger er fotografier bilder utan alltför många människor i bakgrunden.
    • Kolla in mina tips gällande outfit här.
    • Vill ni fotograferas inomhus? Säkerställ att lokalen har högt i tak, ljusa väggar och stort ljusinsläpp. På så sätt får ni ljusa pastelliga fotografier, som ni kan se i min portfolio.
    • Överväg att använda en professionell hår- och makeupartist. Han eller hon kommer att få dig att vara ditt bästa jag. Om möjligt: ​​använd samma som du kommer att använda på din bröllopsdag, det här är ett perfekt testtillfälle!
    • Less is more. Håll det enkelt, klassikt kommer alltid att vara klassiskt när det gäller outfit, plats och rekvisita.

    Erfaren bröllopsfotograf

    Jag är yrkesverksam porträtt- och bröllopsfotograf, har fotograferat bröllop sedan 2008. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket, certifierad av Federation of European Photographers, nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf, innehar ett flertal hederspris och bronspoäng från SM i porträttfotografering och har blivit publicerad på flertalet internationella bloggar.

    Intresserad av att veta mer om mina parfotograferingar? Klicka här för att läsa mer om vad jag erbjuder och vad som ingår

    Här hittar ni min engelska hemsida.

    PREV. ITEM NEXT ITEM Kläder vid fotografering

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140