GALLERIES

    Publicerad i UK

    Idag blev vår fotografering publicerad på BLoved, en stor bröllopsblogg i UK. Känns otroligt roligt att denna roliga plåtning med ett fantastiskt team fått så fint mottagande!

    Medverkande under denna bröllopsfotografering

    Creative direction and flowers: Bon Viola
    Photographer: Brandwold Photography
    Videographer: Viggurt Visuals
    Paper goods: Bon Viola & Omslag
    Ribbon, with print and for bouquet: Oh Happy!
    Hair and make-up: Make up by Bellange
    Dress: Milagro (dress style Liberty & Magenta from Wona Concept)
    Venue: Ekensdal
    Models: Hilda & Bård

    PREV. ITEM First look NEXT ITEM Bebisfotograf Täby

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140