Publicerad i UK

23 januari, 2021

Idag blev vår fotografering publicerad på BLoved, en stor bröllopsblogg i UK. Känns otroligt roligt att denna roliga plåtning med ett fantastiskt team fått så fint mottagande!

Medverkande under denna bröllopsfotografering

Creative direction and flowers: Bon Viola
Photographer: Brandwold Photography
Videographer: Viggurt Visuals
Paper goods: Bon Viola & Omslag
Ribbon, with print and for bouquet: Oh Happy!
Hair and make-up: Make up by Bellange
Dress: Milagro (dress style Liberty & Magenta from Wona Concept)
Venue: Ekensdal
Models: Hilda & Bård

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG