Vigsel Gimo herrgård

4 februari, 2023

VIGSEL GIMO HERRGÅRD

TEAM

Florist & koordinator Floristeriet

Videograf & fotograf Brandwold Photography

Plats Gimo herrgård, Uppland

Trycksaker By Stina Design

Bakverk Ana Perfeito Cakes

Hår och smink Marbeli Event

Brudklänning Helena Granby

Vigsel Gimo herrgård

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here

Om denna bröllopsfotografering

Detta var min första fotografering med Jessica på Floristeriet men definitivt inte den sista! Så roligt att få arbeta tillsammans med så duktig samarbetspartner. Jessica är utbildad florist med Gesällbrev och bröllopskoordinator. Vigsel Gimo herrgård är en fantastisk plats, oavsett om ni väljer att vara i orangeriet med sina romantisk spröjsade fönster eller ute i den stora slottsparken. Gimo herrgård ligger naturskönt precis vid vattnet och erbjuder många vackra miljöer för bröllopsporträtt. Vi är mycket stolta över att denna fotograferingen blev publicerad på Magnolia Rouge.

Vigsel Gimo herrgård

Pandemin gjorde att Camilla och Micke behövde avboka sitt bröllop. I sista sekund valde de att ha en mindre vigsel istället, tillsammans med sin närmaste familj på Gimo. Klicka här för att se Micke och Camillas vigsel utanför orangeriet på Gimo herrgård. Funderar ni också på att gifta er och är intresserade av att läsa mer om hur jag arbetar när jag fotograferar bröllop och vad som ingår i min bröllopspaket? Klicka här för att komma till min bröllopssida.

15 års erfarenhet

Upplev vackra, tidlösa fotografier

som står sig genom generationer

Det som urskiljer mig från många andra bröllopsfotografer idag är min långa, dokumenterade erfarenhet och min vilja att göra det där lilla extra. Alla bröllop och brudpar är unika men som erfaren bröllopsfotograf är jag van att läsa av situationer och förutse händelser innan de uppstår.

LÄS MER

SHARE THIS STORY

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG