Bebisfotograf Täby

23 januari, 2021

Bebisfotograf Täby med egen studio i Täby kyrkby

Fantastiskt fina lilla Ralf blev fotograferad i studion för första gången, 3 månader gammal. Bebisfotografering tar ungefär 1-1,5 timme och vi håller på så länge bebisen orkar. Ibland kommer de små till ro och somnar, då kan det bli väldigt fina sovbilder också. Det viktigaste för mig, utöver att ni får fina bilder, är att ni känner en avslappnade och trygga, så att ni har en mysig stund tillsammans.

Jag älskar att fotografera i studio. Genom att ha liknande färgsättning på de olika ‘stationerna’ så får man en fin helhet när man sätter ihop bilderna till ett album. Klassiska, stilrena färger som står sig fint över tid. Samtliga bilder är fotograferade med blixt på analog film, som ger fina hudtoner och vackert korn.

Bebisfotografering

Bebisar som inte kan sitta upp, fotograferar jag allra helst tillsammans med föräldrarna. Självklart fotograferar vi enskilda bilder också, men för att få en fin variation och olika utsnitt så rekommenderar jag att föräldrarna är med i stor utsträckning. Något som också är väldigt värdefullt för barnen, när de växer upp. Jag har precis beställt hem fler klänningar till min studiogarderob, för att kunna erbjuda nyblivna mammor vackra, luftiga, bekväma klänningar i skira material som gör sig så fint på bild. Under året kommer jag också att inreda ett ‘barnrum’ i studion, för än mer variation i bilderna.

Vad ska jag tänka på när jag går till en bebisfotograf i Täby?

Det är vanligt att ha många funderingar och tankar, känna sig nervös inför att bli fotograferad och undra vad man ska ha för kläder. Jag brukar alltid råda föräldrar att tänka långsiktigt. Genom klassiska färger, både på klädsel, bakgrunder och rekvisita så håller bilderna sig fina genom generationer. Alla mina kunder får tillgång till min kundportal innan fotograferingen, där jag svarar på vanliga frågor och så får man gärna boka in en konsultation innan där vi går igenom allting. Jag rekommenderar alltid föräldrar att vara med på bilder med sina barn.

Bebisfotograf TäbyBebisfotograf TäbyBebisfotograf TäbyBarnfotografBebisfotograf TäbyBebisfotograf TäbyBebisfotograf TäbyBebisfotograf TäbyBarnfotografBebisfotograf TäbyBebisfotograf TäbyBebisfotograf TäbyBarnfotografBebisfotograf TäbyBebisfotograf TäbyBarnfotograf

BEBISFOTOGRAF MED STUDIO I TÄBY

För dig som värdesätter och vill bevara er familjetid

BARNFOTOGRAFERING

DELA DETTA INLÄGG