Bröllopsfotograf Italien

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

GO TILL ENGLISH SITE

Bröllopsfotograf Italien
Bröllopsfotograf Italien

Prisbelönt och dokumenterat erfaren

Terese Brandwold

Det som urskiljer mig från många andra bröllopsfotografer idag är min långa, dokumenterade erfarenhet och min vilja att göra det där lilla extra. Jag har arbetat som bröllopsfotograf sedan 2008 och strävar efter att hela tiden utveckla och utbilda mig inom min profession.

Jag innehar Gesäll- och Mästarbrev (godkänd av Sveriges Hantverkarråd), är medlem i Svenska Fotografers förbund och EP-certifierad av Federation of European Photographers. 2017 och 2019 blev jag nominerad till Europas Bästa Bröllopsfotograf av WUN. Innehar flertalet priser och hedersutnämningar från SM i porträtt- och bröllopsfotografi och har blivit publicerad på flertalet internationella bloggar.

03

02

01

Förnyelse av era löften

Bröllopsresa

Förlovningsfotografering

Att bjuda in till en ceremoni där ni på nytt lovar att finnas för varandra är ett underbart sätt att fira ert äktenskap. Det är också möjligheten för er som drömmer om ett bröllop i Italien, men som kanske redan har gift er på annan plats hemma. Tänk er en pizzakväll dagen innan, som följs av några lata timmar vid poolen innan ceremonin äger rum på sen eftermiddag när solen inte hettar längre. Dagen efter väntar en härlig brunch tillsammans med era närmaste. Vilket minne!

Fira början på ert äktenskap genom att föreviga er upplevelse. Jag fotograferade My och Viktor i Florens på deras bröllopsresa. Att planera bröllop kan många uppleva som stressigt och intensivt. Att åka iväg på bröllopsresa tillsammans för att återhämta er och njuta tillsammans är underbart och ger er något härligt att se fram emot efter bröllopet.

Om ni gifter er är en parfotografering eller engagement session som det också kallas ett bra sätt att lära känna din bröllopsfotograf och bli bekväma framför kameran. På det sättet kommer du veta att du inte behöver vara nervös på bröllopsdagen. Använd fotona för era save the date kort, på er bröllopshemsida eller bara för att komma ihåg den här speciella tiden i era liv.

Bröllopsfotograf Italien

LÄS MER OM HUR JAG JOBBAR

Bokningsförfrågan bröllopsfotograf Italien

Ser fram emot att höra av dig! Vanligen svarar jag inom 24 timmar, om inte vänligen kontrollera din skräppostmapp.